Bakeri og kafé

Hos Baker Kristiansen finner du garantert noe som frister. Vi lager velsmakende bakevarer, bakt på tradisjonelt vis. Søtt eller salt – her finner man noe for enhver!

Brød

Fine, grove eller midt i mellom – vi baker alt i fra hvetebrød og speltbrød til glutenfrie brød og lavkarbo-brød.

Vi er veldig stolte av speltbrødet vårt, som er bakt med spelt fra Oustdal gård på Nes. For ikke å snakke om vårt sunne brød bakt på bygg og havre – godt for både kropp og hjerte. I helgene har vi også deilig surdeigsloff bakt på hvetemel og vann – enkle ingredienser som sammen blir utrolig godt!

Kaker

Vi selger hele kaker og biter – formkaker, bløtkaker og bryllupskaker med 6 etasjer. Napoleonskaken og marsipankaken er favorittene vi er mest kjent for, men vi baker også deilige romboller, sjokoladekaker, ostekaker og mye mer. Har du noe som skal feires? Ta kontakt, så hjelper vi deg med kakene!

Hvetebakst

Boller, skolebrød og knuter med meierismør. Ingenting kan måle seg med et ferskt wienerbrød og vi har flere slag! Hos oss finner du garantert noe en favoritt! Hos oss kan du også bestille hvete- og wienerkringler.

Kafémeny

Vi har alltid nysmurte bakervarer bad disken og tilbyr selvsagt også kaffe, te eller kakao med krem. Kafeen er møteplassen for kolleger og venner som ønsker å koble av og skravle med kjente, men også for de som vil sette seg ned i ro og mak og nyte en kaffe med avisen.

Ring oss gjerne for bestilling av mat til å ta med!

ikon-avdeling

Avdeling Moelv

Telefon: 62 34 63 97

Mandag – fredag: 07.30 – 17.00 (torsdag: 19.00)
Lørdag: 08.00 – 15.00
Søndag: 11.00 – 15.00
ikon-avdeling

Avdeling Brumunddal

Telefon: 62 34 50 40

Mandag – fredag: 07.30 – 17.00
Lørdag: 09.00 – 15.00
Søndag: 11.00 – 15.00